Holnap megnyitja kapuit a Fantasy EXPO // Cosplay Farsang és AnimePiac és ugye egy remélhetőleg fergeteges Cosplayverseny is megrendezésre kerül majd.

 
Most ellátnánk minden eddig jelentkezőt és a helyben regisztrációt fontolgatót pár hasznos infóval. Tudjuk hosszú olvasmány, de érdemes rászánni az időt. A helyszínen mindig forduljatok bizalommal a segítőkhöz! Hiszen azért vannak ott, hogy segítsenek!
 
▶️ A Cosplayes öltözőket a földszinti folyosón találjátok a bejárattól befelé haladva, bal kéz felé.
▶️ Akik helyben jelentkeznek, azok az Aulában található Infópultnál tudnak regisztrálni 10:00 – 12:00.
Ahol minden szükséges információt felírunk és egy előre összeállított zenelistáról ki tudtok választani egy 1 percesre megvágott fellépőzenét. Többetek kérdésére válaszolva, a lista sajnos nem elérhető online. Legfőképpen azért, mert még összeállítás alatt van.
▶️ Ezután minden előre és helyben jelentkezett versenyzőnek kötelessége megjelenni a Cosplayverseny zsűrije előtt, 11:30 – 12:30 időszakban!
▶️ A zsűrizés az 1 emeleten, a Tárgyaló szobában lesz (ahogy felértek az emeletre rögtön a lépcsővel szemben).
▶️ Fontos, hogy minden jelentkező egyenként lesz lezsűrizve és kiértékelve. Annak ellenére, hogy valakik majd csapatként lépnek színpadra. Ugyanis ezúttal nincs csoportos díjkategóriánk.
▶️ A lezsűrizés után ahogy kijöttök a szobából, a segítők elirányítanak a hivatalos verseny fotósunkhoz, aki csinál rólatok pár képet. Tehát a zsűrizést letudva kérünk, hogy ne meneküljetek el azonnal! 🙂
▶️ Ezután a következő fontos pont a színpad melletti gyülekező, ami 12:30 – 12:50 tart!
▶️ Majd 13:00-tól belevágunk a Cosplayversenybe. A korábban kiadott végleges Versenyzői lista (http://bit.do/versenyzolista) alapján fogtok fellépni. A helyben nevezettek az előre jelentkezők után léphetnek majd fel, regisztrációjuk sorrendjében.
▶️ A Cosplayverseny végén valószínűleg lesz majd egy csoportos fényképezés a színpadon. Tehát ismét arra kérünk, hogy a produkciótok után ne menjetek el messzire.
▶️ Majd ezután a színpadot elhagyva utatokra engedünk, hogy álljátok a fotót kérő látogatók hadát.
▶️ Miközben a színpadi produkciótokat is figyelembe véve a zsűri visszavonul és meghozza döntéseit.
▶️ A végeredményt a nap végén megtartandó Eredményhirdetésen tudhatjátok meg, mely előre láthatólag 18:00-tól kezdődik.
 
Ezután sok információ után már csak sok szerencsét tudunk kívánni a holnapi versenyzőknek. De ami a legfontosabb, hogy ti érezzétek jól magatokat! 🙂