A Board Game Café – Budapest első társasjátékos kávézója Ferencváros egyik legforgalmasabb részén. Mindennap késő estig nyitva tartunk.
Remek kávét ihatsz és ízletes szendvicseket, kézműves házi süteményeket is kóstolhatsz nálunk, de amiért ez a hely igazán neked szól az a társasjátékos élmény és hangulat! Ha te is szeretsz játszani, jó helyen jársz, nálunk megtapasztalhatod a közös játék örömét!
Minden nap kora délutántól késő estig jöhetsz hozzánk játszani, és egy jelképes belépődíj ellenében (3 óránként mindössze 500 Ft/fő-ért) annyi játékkal játszol társasjáték kínálatunkból, amennyivel csak szeretnél. Közel 500 darabos játékkészletből választhatsz nálunk játékot, amelyek közt megtalálod a legújabb kiadású és a legnépszerűbb társasokat is.
Részt vehetsz nálunk szervezett játékos eseményeken is, tartunk itt tematikus játék napokat, versenyeket, bajnokságokat, játék bemutató és tesztelő napokat.
Szívesen látunk, ha csoportos rendezvényt tartanál nálunk, szervezhetsz ide szülinapi bulit, legény és leánybúcsút, céges összejövetelt.
A Fantasy EXPO // Cosplay Farsang és AnimePiac alkalmából ajándékkal készültünk nektek: 2 asztalon játékdíj mentesen játszhattok most a játékainkból kifejezetten erre az alkalomra válogatott nagyszerű darabokkal.
Ne maradj ki! Gyere le játszani!